ONZE MERKEN


ALLEEN MET KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

KAN EEN ECHT GOED SYSTEEM WORDEN GEBOUWD


CRESTRON

 

Crestron is al jaren marktleider op het gebied van domoticasystemen in grote projecten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwoorden als het gaat om hun producten.

EXTRON

 

Extron levert al vele jaren vele domoticaoplossingen. De producten zijn vooral gericht op de zakelijke markt maar werken net zo goed in ieder huis. Van touchpanelen tot controllers, Extron heeft het.


NEETS

 

Neets heeft een oplossing voor alles. Heeft u een kleinere vergaderzaal of een kamer waar niet veel hoeft te worden aangestuurd, dan levert Neets u de perfecte oplossing. Betaalbaar, eenvoudig en zonder op betrouwbaarheid in te leveren.

ATLONA

 

Wilt u thuis uw domoticasysteem aansturen met een oogstrelend design? Atlona levert precies dat. Wat Atlona inlevert in flexibiliteit maakt zij meer dan goed in betrouwbaarheid en design.


LUTRON

 

Lutron is al jaren marktleider op het gebied van verlichtingsaansturing in de domoticasector. Slimme en goedwerkende dimmers en geruisloze blinderingsmotoren zijn de producten waar Lutron groot mee is geworden. Een prettig verlichte woning of kantoorruimte kunnen we garanderen met Lutron.

KNX


Sinds jaar en dag is KNX hét domotica systeem in woonhuizen. KNX zelf is geen merk maar een communicatie standaard die zorgt dat vele merken probleemloos met elkaar kunnen communiceren. Wij kunnen zowel uw KNX systeem uitbreiden als ook een nieuw systeem plaatsen.


PYTHON

 

Ondanks dat al onze merken mooie oplossingen bieden kan het toch voorkomen dat voor uw specifieke situatie geen kant en klare bestaat. Geen nood, wij maken er een! Met zelfgeschreven programma's zorgen we dat er voor elke situatie een betrouwbare toepassing is.

BSS

 

Met BSS geniet u maximaal van uw audiosysteem. BSS biedt unieke opties voor de verspreiding van uw audio door uw huis of kantoor. Met een BSS audio controller kan elke geluidsbron perfect worden afgesteld en krijgt u precies wat u wilt, waar u het wilt.


OVERIGE

 

Natuurlijk zijn de hierboven genoemde merken niet onze enige opties. Heeft u een bestaand systeem maar ziet u het merk hierboven niet staan, neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken wij met u de mogelijkheden.