OVER ONS


PASSIE EN TOEWIJDING, DAARMEE

BOUWEN WE DE MOOISTE PROJECTEN

EEN SYSTEEM DAT STAAT ALS EEN HUIS

 

Domotica Technologies staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of onze systemen nu werken in uw huis of op kantoor, ze moeten 100% betrouwbaar zijn. Die betrouwbaarheid leveren wij.

TOEKOMSTGERICHT

 

De techniek ontwikkelt zich voortdurend. Daarom ontwerpen wij onze systemen zo dat er altijd ruimte is voor het toevoegen van toekomstige technieken . Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van een up-to-date systeem zonder hoge kosten.

ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

 

Wij werken alleen maar met de beste merken. Hoe groot of hoe klein uw systeem ook is, wij plaatsen alleen maar de beste en betrouwbaarste merken. 

OPEN ONTWERPEN

 

Wij geloven in keuzes. Om die reden bieden we u verschillende ontwerpen voor een project. Natuurlijk onderbouwen wij de keuzes van elk ontwerp zodat u precies weet wat u kiest en welke afwegingen u daarbij kunt maken.

DUIDELIJKHEID

 

Om zeker te zijn dat u krijgt wat u verwacht houden wij van open communicatie tijdens een project. Indien er gebruik wordt gemaakt van custom layouts (voor touchpanelen of telefoons) krijgt u deze eerst ter goedkeuring te zien. Ook krijgt u een duidelijke omschrijving van het systeem zodat u precies kunt zien hoe het zal werken. Wanneer u daarmee akkoord bent gaan wij over op de uitvoering.

OPLEVERING


Wij leveren op nadat wij het systeem volledig hebben getest en in orde hebben bevonden. Aan de hand van de door u eerder goedgekeurde systeemomschrijving maken wij een checklist welke wij bij oplevering met u doorlopen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alles werkt naar verwachting.